R. Melotte & Co – geregeld vervoer

 

Busvervoer voor De Lijn en voor scholen in Limburg

 

Mélotte R & Co is de referentie bij uitstek voor busvervoer in de provincie Limburg. Wij zijn werkzaam als exploitant van De Lijn en zijn eveneens gespecialiseerd in vervoer voor scholen in de regio. U kunt rekenen op een flexibele aanpak. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

 

 

Over ons bedrijf

 

Mélotte R & Co werd in 1933 opgericht door Richard Mélotte in Eksel en in 1958 verhuisde het bedrijf naar Neerpelt. In de daaropvolgende jaren ontwikkelde Mélotte R & Co zich als een bekende naam voor geregeld en bijzonder geregeld vervoer. In 1986 schreef onze onderneming zelfs geschiedenis door als eerste Belgische privé-exploitant een gelede autobus in dienst te nemen.

 

Ons bedrijf werd in 1996 overgenomen door Linjebuss en momenteel is onze dienstverlening in handen van Hansea, dat actief is in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Wallonië. Gedurende deze tijd, van 1933 tot nu, is onze voornaamste dienstverlening echter niet veranderd: wij voorzien altijd een stipt en comfortabel vervoer.

 

Ons team van 55 chauffeurs, 3 monteurs en 3 bedienden staat dagelijks tot uw dienst voor efficiënt busvervoer. Wij beschikken over 32 autobussen, zodat u zo snel mogelijk op onze service kunt rekenen.

 

 

Contacteer ons

 

Wenst u meer informatie of wilt u de mogelijkheden bespreken voor uw busvervoer? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Mélotte R & Co en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

 

 

Busvervoer

 

Professioneel busvervoer voor verschillende doeleinden

 

Wilt u een bus huren om uw schoolreis in goede banen te leiden? Of heeft u een bedrijfsfeest en wilt u uw gasten in stijl naar hun bestemming brengen? Dan is het busvervoer van Mélotte R & Co een ideale oplossing. Wij zijn actief in heel Limburg en staan in voor een stipte en veilige service met energiezuinige bussen.

 

Wij zijn eveneens exploitant van De Lijn en werken met hen samen voor busvervoer. Onze chauffeurs staan in voor verschillende lijndiensten in heel Limburg en zelfs gedeeltelijk in Vlaams-Brabant en Antwerpen. Onze diensturen zijn terug te vinden op de website van De Lijn.

 

Onze 55 chauffeurs hebben ruime ervaring en hebben bovendien een opleiding bij De Lijn en een opleiding vakbekwaamheid gevolgd, die onder meer defensief rijden en omgang met klanten omvat. Om een vlotte service te garanderen, hebben wij ook 3 techniekers die eventuele problemen met een autobus snel op kunnen lossen en 3 bedienden die u met plezier te woord staan.

 

Voor meer informatie kunt u steeds telefonisch of via mail contact opnemen met Mélotte R & Co. Wij geven u graag een antwoord op al uw vragen.

 

 

Contact

 

Informeer naar de mogelijkheden van bij Mélotte R & Co

 

Heeft u interesse in het busvervoer van Mélotte R & Co? Wij helpen u met plezier verder. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten in Limburg. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken.

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review